Zamieszczone przez mozgi
Warsztat Warszawa ul.Syreny 14 Polecam!!!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez mozgi(...) Mi np. stare filtry, części( tarcze,klocki,itd) pakują do pudełeczka i pytają się czy chcę zabrać czy mają wyrzucić na złom(...)
Zostawiłem u nich ostatnio blisko 2 kawałki i nikt nie pytał, co zrobić mają z ... klockami, tarczami, gumami wahacza, starymi amortyzatorami, sworzniem wahacza bez luzów (tylko pęknięta osłonka), linkami ręcznego i na sprężynach gazowych klapy kończąc.
Oczywiście, pewnie na nic to by mi się przydało, ale ... to zwrot starych elementów nie jest ich już zwyczajem widać.
Co do samych usług, to nie mam w zasadzie zastrzeżeń, chociaż jak chciałem dokładnie powiedzieć na czym polega problem z tylnymi hamulcami, to nie 'pozwolili' mi dokończyć, tylko skwitowano, że sami wszystko sprawdzą.
Problem polega na tym, iż ta nieprawidłowość pojawia się przy niższych temperaturach, i gdy podczas odbioru wspomniałem (udało mi się) o tym, to w odpowiedzi usłyszałem: "ahaaa... (??)".
Tak więc jeśli zimą to wystąpi, to ... będzie już po gwarancji. :/Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
-
W odniesieniu do j.w komentarzy mojej historii to:
- zadzwonili i zapytali czy wymieniać dodatkowe części około 13:00 (cena wzrosła 470 pln)
- drugi telefon o 17:00 jak już byłem przy blue city jadąc po odbiór (wczeniej powiedział przez tel że samochód będzie do odbioru około 16:00) oczywiście cena wzrosła o 130 pln." bo coś tam nie poszło tak jak miało"
Dla porównania w ASO za wymiane tego dwumasu ze sprzęgłem chcieli 3000 pln a Syreny 14.- 2200 pln hmmmm czy tanio nie wiem, zgodziłem i wszystko w tej kwestii ok.
-Ktoś napisał że im z czymś podpadłem i dlatego tak mnie zaczeli kasować hmmmm???? ciekawe z czym jak byłem tam pierwszy raz mechanik wyszedł sprawdził auto powiedział cene a ja ją zaakceptowałem bez marudzenia kłucenia się itp. no ale nic myślę że możemy temat mojej naprawy uznać za zakończony. Jeżeli coś będzie dolegać mojej laurince to spróbuje jeszcze raz podjechać i może wtedy będzie lepiej jak naradzie na 10 pkt. dostali 7........Laurin&Klement
Komentarz
-
-
mi tez przy wymianie łożyska powiedzieli że wypadało by wymienić gumy w zawieszeniu i końcówki drążków, lecz nie zgodziłem się na ta naprawę , i odebrałem auto tylko z wymienionym łozyskiem. , końcówki już kupiłem, gum jescze nie. chce podjechać do innego warsztatu żeby spr mi te gumy i końcówki czy żeczywiście kwalifikują się do wymiay
Komentarz
-
-
Dziś zaliczyłem kolejną wizytę - opadła mi szyba kierowcy
dostałem rabat klubowy - plus
udało mi się umówić 2 godziny po telefonie do nich - duuuży plus
wymiana mechanizmu szyby trwała godzinkę - duży plus
cena za robociznę + cały mechanizm (zamiennik firmy Diamond czy jakoś tak) bez silnika 265 PLN - tu już nie potrafię ocenić, niby widziałem te mechanizmy za 100 zł na allegro ale może są zamienniki różnej jakości...___________
Octavia SEDAN SLX 1,9 TDI ASV (110 KM)
Komentarz
-
-
dzisiaj bylem u nich w warsztacie, ponieważ zauważyłem, że ostatnio olej mi gdzieś chyba ucieka. zdjęli osłonę od silnika i osłonę chroniącą miskę olejową, okazało się, że wszystko ok, może silnik zaczął coś łykać- zaczynam obserwację. zastałem szybko przyjęty i diagnoza za dziękujęASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
pskosz, a w jakich godzinach przyjmują pacjentów?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
bliber, THXobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
kilka dni temu u nich byłem i napisze ceny, może sie komuś przydadzą:
- wymiana amortyzatorów przód i tył 250zł-5% rabatu OCP ( moje części: amortyzator przód 125złx2szt.+amortyzator tył 110złx2szt.+zestaw odbojów i osłon na przód 60zł+ zestaw odbojów i osłon na tył 50zł+ zestaw łożysk z poduszką amortyzatora 70zł= 650zl)
- czyszczenie przepustnicy 80zł-5% rabatu OCP
- wymiana świec i kabli WN w silniku 1,6 AKL 100zł-5% ( bardzo ciężki jest dostęp do świec, dlatego taka cena )
wszystko okASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Dzisiaj robiłem przegląd mojej Octavki Ludzie dobrze znają się na robocie i wiedzą co robią oraz nie naciągają a ceny mają przystępne. Oczywiście dostałem rabacik 5% Dużo ludzi korzysta z ich usług, bo przed warsztatem stało sporo Octavi w tym jedna na taksówce. Ogólnie gorąco polecam ten warsztat.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jszczeciTe octavke na taksowce widze tam prawie za kazdym razem...
z pobieżnego sprawdzenia stwierdzam, że działa ale w weekend będzie trasa, więc sie okaże co i jak.O serce dba DobryGrześWawa
TDI powered by MR-MOTORS
Komentarz
-
-
Zobacz te parkujące samochody koło garaży (w środku zdjęcia z satelity) - to jest właśnie tam ... http://mapy.google.pl/maps?f=q&sourc...,0.002382&z=19Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hsurimZobacz te parkujące samochody koło garaży (w środku zdjęcia z satelity) - to jest właśnie tam ... http://mapy.google.pl/map...2,0.002382&z=19O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Za czerwonym dachem w prawo ... http://mapy.google.pl/maps?f=q&sourc...,0.004764&z=18Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
Komentarz